Club Overview‎ > ‎

Lid worden


Het belangrijkste kenmerk van Wilvo-TTV Bergeijk is dat het een vereniging is van, voor en door leden. Dat betekent dat een ieder zijn of haar bijdrage levert aan de activiteiten binnen de vereniging. Het bestuur hecht veel waarde aan de kernwaarde “een club voor en door leden” en door middel van reglementen zijn de richtlijnen van activiteiten beschreven.

Iedereen die mogelijk lid wil worden mag enkele weken gratis en vrijblijvend op proef meetrainen. Onder Trainingen kan je de tijdstippen van de diverse trainingsgroepen raadplegen.

Jeugleden
Ben je jonger dan 17 dan kan je proef trainingen volgen tijdens de jeugdtrainingen. Wij verwachten dat ouders met hun kind een goede afweging maken om te gaan tafeltennisen. Tafeltennis is meer dan alleen een balletje over een netje slaan en de praktijk heeft geleerd dat kinderen met een beperkte motoriek of concentratieproblemen tafeltennis erg moeilijk vinden en het lastig vinden om de hele training met tafeltennistraining bezig te zijn. Wij willen tafeltennis voor iedereen toegankelijk maken, maar zijn daar als club beperkt in tot het geven van tafeltennis relateerde oefeningen. Als club bespreken we graag regelmatig de mogelijkheden op tafeltennisgebied met ouders en hun kind zodat  kinderen niet alleen enthousiast beginnen maar enthousiast blijven.

Senioren
Ben je 17 jaar of ouder loop dan gerust een keer binnen in het Patronaat tijdens de recreanttrainingen.

Na uiterlijk vier proeftrainingen moet je beslissen of je lid wil worden van onze vereniging. Aanmelden kan dan door het inschrijfformulier in te vullen. Vervolgens bepaalt de technische commissie in welke trainingsgroep je ingedeeld wordt.

 Naar het inschrijfformulier