Materiaal

Het is mogelijk om via Wilvo-TTV Bergeijk onderstaande tafeltennismaterialen aan te schaffen. Voor jeugdspelers adviseert de TC om aanschaf van het materiaal altijd in overleg met de trainer te doen.
  • Batjes, inclusief rubbers
  • Frames
  • Losse rubbers
  • Toebehoren zoals, Lijm en kantband.
  • Clubkleding: wedstrijdshirt, short en trainingspak.

De Materialen kunnen op onderstaande manieren worden aangeschaft:

  1. Bestellen van een Beginnerbatje via dit bestelformulier. Levertijd is ca 1 week;
  2. Bestellen van Losse rubbers via dit bestelformulier. Levertijd is ca 1 week;
  3. Overige materialen via email aan [email protected] met precieze omschrijving van benodigde tafeltennismaterialen / clubkleding. Levertijd is ca 1 week.
  4. ophalen van materialen (m.u.v. clubkleding) bij SportEurope in Eindhoven tijdens openingsuren. Meldt je hierbij aan als speler van Wilvo-TTV Bergeijk.
De rekening volgt via de Penningmeester.

Veelgestelde vragen:
 Vraag: Hoe kan ik clubkleding bestellen?
 Antwoord: Stuur een email naar [email protected] met gewenste kledingmaten en contactgegevens. Tijdens openingstijden is er mogelijkheid tot passen van de clubkleding.
   
 Vraag: Welk batje kan ik het beste aanschaffen?
 Antwoord: Een tafeltennis batje dient afgestemd te zijn op speelniveau, speelsterkte en (gewenste) speelstijl. De aanschaf van een batje kan je het beste afstemmen met de trainer. Als je pas bent begonnen kan je het best via de club een Beginnersbatje aanschaffen.
  
 Vraag:Kan ik tafeltennisschoenen via de club bestellen
 Antwoord:De TC adviseert tafeltennisschoenen altijd te passen en daarom alleen in de winkel (van SportEurope) aan te schaffen.
   
 Vraag: Kan ik het materiaal dat via de vereniging besteld is ruilen of retourneren?
 Antwoord: Bestelde artikelen kunnen alleen bij hoge uitzondering geruild of geretourneerd worden. Oriënteer je daarom goed, vraag advies en bestel alleen indien je precies weet wat je nodig hebt.
   
 Vraag: Kan ik een tafeltennistafel via de vereniging aanschaffen?
 Antwoord: Het aanschaffen van tafeltennistafels voor thuisgebruik (bv voor buiten gebruik) kan het beste direct via SportEurope.
Soms verkoopt de club oude wedstrijdtafels.
   


Subpagina''s (2): Beginnersbatje Rubbers